Over ons

De keuken

De keuken van Vermeer is als een laboratorium. Tijdens een creatief proces transformeert het team de dagelijks aangereikte ingrediënten tot robuuste gerechten met pure en volle smaken.

De lounge

De avond begint met een moment van totale ontspanning in de loungebar van Vermeer. Hier wordt dagelijks geëxperimenteerd met cocktails en bijpassende bar-bites.

Het zakendiner

Een zakelijk diner of lunch? In Room 69 ontvangt Vermeer groepen tot 24 personen. Vermeer is een ideale plek om af te spreken: recht tegenover Amsterdam Centraal Station én met valet parking op aanvraag.

NH Collection

Restaurant Vermeer is onderdeel van het NH Collection Barbizon Palace hotel. NH Collection is het upper-upscale merk van Minor Europe & Americas, waarin gastronomie een prominente rol speelt.




Tjaco van Eijken
Executive Chef
Tjaco van Eijken

"Crafting culinary dreams, one plate at a time."

Vilmos Dohnal
Chef de Cuisine
Vilmos Dohnal

“De schoonheid van de natuur zit hem in de smaak.”

Fallon Hoog Antink
Sommelier
Fallon Hoog Antink

“Een wijn moet verrassen, zowel de smaak als het verhaal.”

Bjorn van Aalst
Maître
Bjorn van Aalst

“Gastvrijheid is niets meer dan zorgen dat de gast zich thuis voelt.”

Shannon Ho
Assistent Maître
Shannon Ho

"Aandacht is liefde."